Informació sobre comandes

 

Com puc comprar a UM?
Pots comprar a UM a través de umsaborsasia.com, registrant-te primer com a client a través del menú principal o completant el procés de compra des de la secció ‘botiga online’.

He oblidat la contrasenya, com puc recuperar-la?
Primer has d’entrar a la secció ‘Ingressar’ del menú principal i clicar sobre ‘He oblidat la meva contrasenya’. La web t’indicarà els passos a seguir. Si tens algun altre dubte, pots escriure a hola@umsaborsasia.com.

Com faig la comanda?
Primer has d’afegir els productes i les quantitats, després dirigir-te al carret de compra i acabar tot el procés. Recorda que podràs revisar la compra abans de finalitzar-la.

Puc cancel·lar una comanda?
Les comandes solen enviar-se el mateix dia en què s’emeten. Per cancel·lar-les has de contactar amb nosaltres al més aviat possible a hola@umsaborsasia.com o bé trucar al +34 932 80 82 28. Les cancel·lacions posteriors al mateix dia seran processades com una devolució.

Com puc contactar amb el servei d’Atenció al client de UM? 

Pots posar-te en contacte amb l’Atenció al client a través de l’e-mail hola@umsaborsasia.com, al telèfon +34 932 80 82 28 o per correu postal, a UM C/ Carrer d’Astúries, 37 08012 Barcelona.

Quina és la regulació de preus de UM?
Tots els preus es mostren en EUROS. Els preus mostrats a la web inclouen els impostos espanyols i UM es reserva el dret a modificar-los en qualsevol moment. Els costos d’enviament i els aranzels no estan inclosos en el preu.

Quins mètodes de pagament accepta UM?
La nostra botiga on-line permet pagar via TPV usant la teva targeta de crèdit o dèbit habitual.

Què haig de fer si tinc problemes amb un pagament a UM?
Has de posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic hola@umsaborsasia.com.