Kombutxa Greenvida Komvida 500ml

Amb sabor a te verd, Kombucha és una beguda probiòtica obtinguda a base de te fermentat mitjançant una colònia de microorganismes anomenada scoby. És una beguda baixa en calories i sucre. Conté fines bombolles naturals, és refrescant, està riquíssima. Font d’antioxidants i probiòtics, se li atribueixen nombrosos beneficis per a la salut; ajuda a la digestió, al teu sistema immunològic, a la teva flora intestinal, és antioxidant i ajuda a eliminar aquestes toxines de més.

Ingredients: Aigua mineral, sucre de canya ecològica *, te verd ecològic (2%), cultiu de kombucha (simbiosi de microorganismes i llevats). Una sola fermentació de te.

* El sucre que afegim en la seva preparació és consumida gairebé íntegrament durant el procés. Komvida només conté el 2% de sucre residual.

5.80

Fora d'estoc

SKU: 1073 Categories: , , Origen:

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. ACEPTAR

Aviso de cookies